JÓT TESZ A MOTORNAK ÉS A BOLYGÓNAK IS

Csökkentsd az üzemanyag költségeidet, nyerj többlet erőt az autódnak Az FFX üzemanyag adalékkal

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Miért a legjobb választás az FFX komplex üzemanyag adalék?

01.

Növeli az üzemanyag hatékonyságát:

Csökkenti az üzemanyag fogyasztást, magyarul ugyanannyi üzemanyaggal sokkal több kilométert tudsz megtenni. Akár 10-15% megtakarítás!

02.

Megnöveli a jármű teljesítményét:

Az üzemanyag BTU (egy szabványos mérés, amely az üzemanyagtípus kimeneti mennyisége) , teljesítményét képes növelni, ezzel válik hatékonyabbá az egész rendszer.

03.

Csökkenti a veszélyes anyag kibocsátást és a légszennyezést:

A kipufogórendszerben csökkenti a károsanyag kibocsátást, ezzel sokat tesz az egészséges környezet védelmében.

04.

Korrózió védelem, védelem:

Eltávolítja a korróziót és a rozsdát a teljes üzemanyagellátó rendszerből. Elkülöníti a vizet az üzemanyagtól. A víz az üzemanyag rendszerben károkat okoz és a motort is tönkre teheti.

05.

Fémorganikus összetevők:

Olyan katalizátor, amely segíti az üzemanyag alacsonyabb hőfokon történő robbanását, így sokkal tovább tartó és teljesebb üzemanyagégést biztosít. Ez növeli az üzemanyag hatékonyságát, gazdaságosságát. Csökkenti a kipufogórendszeren keresztüli üzemanyag pazarlást, így a károsanyag kibocsátást. Adott mennyiségű üzemanyagból sokkal nagyobb energiát tud előállítani.

Ne fájjon a feje!
most 60 napos Garanciát vállalunk

Lehetősége van kockázatmentesen kipróbálni az FFX adalékot mert a magyarországi forgalmazó az MDC elégedettségi garanciát vállal ami 60 nap a vásárástól számítva.  

Fejlett üzemanyag kezelés:

Bemutatjuk az Üzemanyag adalékok X faktorát

Már Magyarországon és Romániaban is előrendelhető a Fuel Factor X üzemanyag adalék amit egy Nobel díjas találmány alapjain készítettek el. Ami a  ferrocén, egy fémorganikus vegyület volt, más néven szendvicsvegyületeknek is hívják őket Speciális összetételének köszönhetően minden kihívással megbírkózik. A fémorganikus vegyület: oktánszám növelő, az üzemanyag alacsonyabb hőmérsékleten robban, nagyobb hatásfok, kopásgátló, kenés, kisebb károsanyag kibocsátás.
A következő linken átvezetjük a kosár oldalra amit módosítani is tud.

Elérhető a MDC partneri webshopunkból.

Nincs több gyakori alkatrészcsere, nincs több magas szervízköltség!

Az FFX üzemanyag adalék minden benzin és dízel belsőégésű motorban használható

Vásárlóink mondták:

Fuel Factor X (120ml) A 120 ml-es flakon kb. 1200 liter üzemanyaghoz elegendő!

Vásárold meg az FFX-et és kezdd el használni. Ha azt veszed észre, hogy nem javította az autód teljesítményét, nem csökkent az üzemanyagfogyasztásod, akkor 60 napon belül küldd vissza az üres üveget és visszautaljuk a termék árát.

Minőségbiztosítás

Következő szervezetek álltal bevizsgált termék