Egyedi ajánLat az ecopower.hu -tól!

KEVESEBB ÜZEMANYAG, JOBB TELJESÍTMÉNY

line-red.png

Az Eco-Tak jogvédett technológián alapuló üzemanyag katalizátor, ami 6 -12 hónap alatt megtérül a felhasználónak.

Úgy a személyautóknál mint traktoroknál, a nehéz tehergépjárműveknél, a tengeri járműveknél, a mezőgazdasági vontatóknál, a generátoroknál az ügyfelek elvárásai rendkívül magasak.

Az is elvárás, hogy a motorok  évtizedekig tartósak legyenek. Ezért fejlesztették ki az Eco-Tak üzemanyag kezelő készüléket, hogy az üzemanyag minőségének a jobbá tételével növeljen a belsőégésü motorok élettartamán.

Az Eco-Tak Power üzemanyag katalizátor egy hibrid rendszerű eszköz, speciális alapanyagokból készül, amelyek az autóiparban is és az űrtechnológiákban is használnak. A szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően sikerült megalkotni a világon egyedülálló üzemanyag katalizátort.

Az Eco-Tak Power katalizátornak nincsenek mozgó alkatrészei. Az ECO-TAK termék definíciója; egy ipari üzemanyag-megtakarító eszköz, amely fizio-kémiai reakciókat hoz létre az üzemanyagban és több mint 5 évig működik.

MOTORKERÉKPÁROK, SZEMÉLYAUTÓk, KiSTEHERAUTÓK, KISEBB HAJÓK
3000 CM3 -nÉl kisebb, 200 LE Alatti teljesítményhez:

ECO-TAK Power 21

az Eco-Tak Powernél gyártási hibára vonatkozó garanciális igény nem történt

Eddig négy kontinensen az Eco-Tak Power ezrei hatékonyan működnek dízel és benzin motorokon. 

Az Eco-Tak Powerre 12 hónap garanciát vállalunk és felelősség biztosítással rendelkezünk.

Nem igényel karbantartást, beszerelése egyszerű

Az Eco-Tak Power üzemanyag-katalizátor telepítése után nincs szükség karbantartásra.

A termék beszereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra, 4 csatlakozó bilincs, esetlegesen  új üzemanyag tömlő beszerelése szükséges.

Pécsi és veszprémi beszerelő partnereink, képzett szakemberekkel, személyautókba, terepjárókba, traktorokba, kamionokba garanciával szerelik. 

Átlagos használat mellet 1 éven belül megtérűl, Euro4 -es emissziós, vagy annál régebbi járműveknél még gyorsabb a megtérülés

Terepjárók, traktork, sportautók, versenyautók,
3000 cM3 -7000cM3 -ig, 200 LE feletti teljesítményhez:

ECO-TAK Power 32 agro

AZ ECO-TAK POWER HATÁSA

line-red.png
Buszok, Kamionok, Vonatok, hajók, kompok, mezőgazdasági erőgépek
7000 cm3-20 000 cm3 -ig, 580Le teljesítményhez:

ECO-TAK Power 33 transFER

Visszajelzések

line-red.png
5/5

100% kockázatmentes, pénzvisszafizetési garancia!

Teljesen biztonságban van az általunk kínált pénz visszafizetési garanciával. Ha nem tetszene a termékünk a vásárlást követő 30 napban akkor vissza térítjük a termék árát, kérdezés nélkül. *ÁSZF

Beszerelő szervízünk H-P,
8-17 óráig várja

Termékeinket megtalálja a beszerelő szervízünkben is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, vegye fel  a kapcsolatot a területileg illetékes partnerünkkel telefonon és egyeztetik a megfelelő időpontot a készülék beszerelésére. A pécsi vagy veszprémi beszerelő műhelyünkben. 

Cím:  Eki Autó Kft, Füzes dülő 35, 7631 Pécs, (az expo center mögött)

Telefon: 06 70 7722659

Akár 15% teljesítmény növekedés

lines.png

Népszerű termékek

line-red.png

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A vásárlástól számított 12 hónapos garanciát vállalunk az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.

Igen, laboratóriumban tesztelték.

A TÜV Rheinland Hungary mérései: A terhelés és a fordulatszámot figyelembevéve, a fogyasztás átlagosan 5-15% csökkenést mutatott a megfigyelt dízel motorok esetében.

Az MTA-MMSZ laboratóriuma megállapította, hogy a készülék által létrehozott mágneses tér, nem nagyobb, mint a gépjármű kábelei által generált mágneses tér, így az nem okoz károsodást a jármű elektromos alkatrészeiben.

A Hungarocamion saját köreiben is megvizsgálta az ECO-TAK POWER készüléket. A vizsgálat során megfigyelt Volvo F12 gépjármű fogyasztása 43 literről 38 literre esett, mely 12%-os megtakarítást jelent. Emellett, a maximális teljesítménye 240 kW-ról 260 kW teljesítményre emelkedett, mely több, mint 8% hozam növekedést jelent.

A készülék nem károsítja a motort. Meghosszabbítja élettartamát a tökéletes égés elérésével.

A kenőanyagok szennyeződése csökken, ezért alacsonyabb a korom kibocsájtás és a lerakódás, így a surlódó alkatrészek elhasználódási foka minimalizálva van a motorban.

A katalizátor élettartama mérhetően megnövekedik.

A motor teljesítmény növekedése: a motor kialakítástól és állapottól függően 5-21%

Üzemanyag megtakarítás: a motor állapotától függően akár 7-17%

Mindig van elegendő hely az ECO-TAK POWER beszereléséhez. A hengeralakú formának köszönhetően kis helyen is elfér. Ajánlott közvetlenül a befecskendező szelep mellé elhelyezni, a motor közelébe a vezetékek mellé, ahogy azt a kép is mutatja.

Ez egy üzemanyag katalizátor, mely alkalmas minden dízel, benzin, bioetanol és biodízel alapú személygépjárművek, vontatóautók, SUV modellek, kisteherautók, belső égésű és turbóval ellátott motorokba 20,000 ccm hengerűrtartalomig.

 Három ECO-TAK POWER típust nyújtunk a legjobb eredmény érdekében. az ETP 21 típus a 3 literes motorig bezárólag, az ETP 32 a 7 literes motorméretig és az ETP 33 a 20 literes motorméretig ajánlott.

Euro4 motortípusig alkalmazható, melyeket 2009-ig gyártottak. Van néhány kivétel, például versenyautók, teherautók, kisebb iparigépek, melyek nem rendelkeznek újabb EURO standard katalizátorral és ECU berendezéssel.

Ellenőrizze a forgalmiban a gépjármű  adatait..

Segítjük továbbá a veterán autókat, taxikat és hajókat csökkenteni a korom kibocsátást.

Igen, minden robbanómotoros gépjárművel kompatibilis.

A készülék 100.000. km távolság vagy öt év időtartamra, mezőgazdasági gépekben, targoncákban 5000. üzemóra használatig működik az elvárt hatékonysággal.

A megrendelet tömlővel és a felfogatási készletel könnyedén beszerelhető és üzembehelyezhető autószerelő segítségével. A beszerelés és üzembehelyezés körülbelül 30 – 60 percet vesz igénybe.

A gyártó 100% pénz visszafizetés garanciát vállal a vásárlástól számított 30 napig, melyet a vásárlók számára a www.ecotakpower.hu ügyfélszolgálaton keresztűl biztosít az egyszerű és gyors intézkedés érdekében.

Lényegében igen. Egy szerelő egy órán belül kicseréli és átteszi egy másik autóba, abban az esetben, ha a másik gépjármű szintén maximum Euro4 motorral ellátott.

Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást fent.

Tartsa meg az eredeti csöveket, hogy megkönnyítse szerelője feladatát.

Azt javasoljuk, hogy egy hivatalos autószerelő műhelyben végeztesse el a beszerelést. Foglalhat időpontot ajánlott partnerünknél is, de a használati utasítást követve (e-mailben és a dobozban küldjük el) egy engedéllyel rendelkező gépszerelő, vagy autószerelő betudja építeni az eszközt, mely körülbelül egy órát vesz igénybe.

Fontos, hogy a garancia érvényességéhez szükség van a hivatalos beszerelő műhely nevére és címére.

 

A készülék nem károsítja a motort. Meghosszabbítja élettartamát tökéletes égés elérésével.

A kenőanyagok koptatóanyaga csökken, ezért alacsonyabb a korom kibocsájtás és a lerakódás, így a surlódó alkatrészek elhasználódási foka minimalizálva van a motorban

Nem fordulhat elő, mivel a készüléket az üzemanyagszűrő után kell beszerelni, ami mindig biztosítja a tiszta üzemanyag áramlást.

Nem. A kőolaj (benzin vagy dízel) elég hőt termel égése során, hogy a hidrogén részecskéket elporlassza, vagyis víz halmazállapotúvá váltsa, mely a kipufogóban nagyrésze elpárolog és a maradék  távozik.